New office and commercial building in Pinerolo (Turin)

Location: Pinerolo (Turin), Italy

Client: private Company

Amount of work:  €  2.000.000

Main project features

Floor surface about 1,200 square meters offices and commercial
Over 1,000 square meters parking in the basement
New energy efficient windows
Environmental friendly and energy efficient design

Positions held

Team leader and design coordinator

Activities performed

Architectural and technological design
Architectural details

Detailed Tasks

Concept
Preliminary project
Final project
Executive project

play  stop  back  fwd

2006 - 2012
Pinerolo (Turin), Italy

Logo-ArTech

Giancarlo Pavoni architetto - 10149 Torino Via Pianezza 13 - tel + fax 0039 011 5621501 - p. IVA 03909950010 - info@pavoniartechstudio.it

This site uses cookies, including third parties, for operation and analysis of the site. By continuing browsing accept the use of such cookies. For more information check the Privacy Policy.